LIKE ONLINE

Χαμός με τα creepy κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Χαμός με τα creepy κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Είναι τόσο τρομακτικά, που τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε μουσείο της Πολωνίας δεν άργησαν να γίνουν viral.

Το μουσείο στην Πολωνία, που έχει βαθμολογηθεί με 2,5 αστέρια στο TripAdvisor, δεν άργησε να γίνει viral μετά τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Οι επισκέπτες στο μουσείο δεν άργησαν να χλευάσουν το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Κάποιος μάλιστα ανέφερε ότι είδε ένα παιδί να κλαίει επειδή το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό.

Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι. Τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω, ενώ τα χείλη του αποκαλύπτουν τα δόντια του.

 

«Είδαμε παιδί να κλαίει»

Από την άλλη πλευρά, το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον έχει ξανθά μαλλιά αντί για τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της. Το πρόσωπό της απλά τρομακτικό. Κάποιος μάλιστα από τους επισκέπτες σχολίασε πως το κέρινο ομοίωμα την παρουσιάζει ατημέλητη.

 

 


«Ένα από τα χειρότερα μέρη που έχω πάει» σημείωσε μια γυναίκα που επισκέφθηκε το μουσείο. «Χρειάζονται περίπου πέντε λεπτά για να περιηγηθείς, ενώ είδαμε και ένα παιδί να κλαίει. Προφανώς επειδή φοβήθηκε από τις τόσο ανατριχιαστικές φιγούρες».

Υπήρξαν βέβαια αρκετοί που σχολίασαν τα κέρινα ομοιώματα με χιούμορ.

 

 

«Χαίρομαι που είδα το μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα στην Κρακοβία να απολαμβάνει τη διεθνή προσοχή που πάντα άξιζε» σχολίασε ο Daniel Tilles στο Twitter.

Ανέφερε μάλιστα πως πρόσφατα κάποιοι φίλοι του έφυγαν μετά από λίγα λεπτά. Και αυτό επειδή η κόρη τους τρόμαξε με τα ανατριχιαστικά εκθέματα.
Από τα καλύτερα εκθέματά τους, αυτό του Mike Tyson, κάτι που σχολιάζουν και οι χρήστες του TikTok στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Όλο τους το μπάτζετ πρέπει να πήγε στον Mike Tyson», σχολιάζει κάποιος χρήστης, με άλλον να αναφέρει ότι είναι απίστευτο.

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top