ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ήταν ετοιμόγεννη και κοιμόταν σε παραλία των Φοινικούδων – Γέννησε και τώρα την διώχνουν από ξενοδοχείο που διαμένει με νεογέννητο μωράκι της

Ήταν ετοιμόγεννη και κοιμόταν σε παραλία των Φοινικούδων – Γέννησε και τώρα την διώχνουν από ξενοδοχείο που διαμένει με νεογέννητο μωράκι της

Σε μία σοβαρή καταγγελία, σχετικά με τρεις λεχώνες οι οποίες από σήμερα (15/3) δεν θα έχουν που να μείνουν με τα νεογέννητά τους, αφού τις διώχνουν από τα δωμάτια που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, προέβη η νοσηλεύτρια-μαία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Χριστιάνα Γρηγορίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι τρεις κοπέλες που διαμένουν στην Κύπρο με το καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα, γέννησαν τα παιδιά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου και τις γνώρισε.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «σήμερα οι 3 έλαβαν επιστολή ότι θα πρέπει το μεσημέρι να αποχωρήσουν από το δωμάτιο ξενοδοχείου», σημειώνοντας ότι όταν ρώτησε τις Κοινοτικές Υπηρεσίες γιατί συμβαίνει αυτό, πήρε την απάντηση «έτσι μας είπε η Κυβέρνηση».

Σύμφωνα πάντα με την κ. Γρηγορίου, μία εκ των τριών λεχώνων, κοιμόταν ενώ διένυε τον 8ο-9ο μήνα της εγκυμοσύνης της κοιμόταν σε παραλία στις Φοινικούδες. «Την πήραν και γέννησε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Μετά που γέννησε, όμως, δεν είχε που να πάει. Ειδοποιήθηκαν οι Κοινοτικές Υπηρεσίες κι ανάλαβαν να την μεταφέρουν σε άλλο ξενοδοχείο από αυτό που διαμένει σήμερα», συμπλήρωσε καταγγέλλοντας, ακόμη, ότι υπόκεινται σε έξωση και άλλοι πολιτικοί πρόσφυγες που διαμένουν και σε άλλα ξενοδοχεία στην Αγία Νάπα.

Στην παρέμβασή της στο «Μέρα Μεσημέρι», μεταξύ άλλων, κατήγγειλε ότι οι τρεις λεχώνες διαμένουν σε δωμάτια με άθλιες συνθήκες, αφού υπάρχει αρκετή μούχλα, με κίνδυνο για την υγεία των νεογέννητων.

«Ποια μάνα Κύπρια ή Κύπριος πατέρας αποδέχεται να ζει το μωρό του καθημερινά υπό αυτές τις συνθήκες;», διερωτήθηκε αποκαλύπτοντας πως οι τρεις κοπέλες διερωτώνται, πλέον, γιατί τις δεχθήκαμε στην Κύπρο αφού δεν τις θέλουμε και δεν μπορούμε να τις βοηθήσουμε.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top