LIFESTYLE

Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου αρέσει που κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου αρέσει που κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

Ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Survivor All Star, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του από τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο καλλιττέχνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά: «Δεν μου αρέσει που η Ελευθερία κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος. Νομίζω ότι λόγω του ότι είναι καλό παιδί και ευκολόπιστη, παρασύρεται. Δεν θα είμαι χαρούμενος, εάν ο Μάριος την κάνει μαριονέτα του».

«Ακούω γενικά διάφορα για την Ελευθερία, τον χαρακτήρα της, την εμφάνισή της ή τις αγωνιστικές της ικανότητες. Εγώ αυτό που ξέρω για την Ελευθερία είναι ότι είναι αυθόρμητη, αγαπάει πολύ τη δουλειά της και δεν είναι κακό παιδί», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με το Survivor και το γεγονός ότι παραπέμπει πλέον, παραπάνω σε ριάλιτι και όχι σε αγωνιστικό διαγωνισμό, σχολίασε κλείνοντας: «Μπορεί οι συνθήκες να την παρασύρουν να δίνει λίγο ριάλιτι, που δεν την κολακεύει. Μην ξεχνάτε ότι εκεί μέσα είναι υπό συνθήκες κι όλα όσα γίνονται είναι ένα μικρό σενάριο».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top