ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήθεν ατζέντηδες χρέωναν για ένα ραντεβού στο Τμ.Μετανάστευσης - Οι καταγγελίες και ο τερματισμός τους

Δήθεν ατζέντηδες χρέωναν για ένα ραντεβού στο Τμ.Μετανάστευσης - Οι καταγγελίες και ο τερματισμός τους

Τέλος στην ηλεκτρονική διευθέτηση ραντεβού βάζει το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, μετά από περιστατικά κατάχρησης όπου δήθεν αντζέντηδες χρέωναν για ένα ραντεβού ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με την Α' διοικητική λειτουργός του Τμήματος Τάνια Χαραλάμπίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ανέφερε: «Ήρθαν εις γνώση μας περιστατικά για διάφορες καταχρήσεις που έχουν γίνει στην πλατφόρμα. Ο κόσμος έπρεπε να περιμένει πάνω από 3 μήνες για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί. Έχουμε ξεκινήσει να λαμβάνουμε διάφορα μέτρα».

Συγκεκριμένα η κ.Χαραλαμπίδου τόνισε: «Κάναμε συστάσεις στο κοινό, κάποια περιστατικά είναι προς διερεύνηση στην Αστυνομία ».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για διευθέτηση ραντεβού , άρχισε τον Ιούνιο του 2021, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και αφορούσε καθαρά για υποβολή αιτήσεων.

Mετά τα περιστατικά κατάχρησης, αποφασίστηκε η εξυπηρέτηση να γίνεται χωρίς ραντεβού. Στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους πολίτες και τις κατηγορίες αδειών που μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς ραντεβού και ποιες ειδικές κατηγορίες χρειάζονται ραντεβού.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top