Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου για προληπτική νοσηλεία θα μεταφερθεί ο 12χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο μικρός έχει θλαστικό τραύμα κεφαλής, υποψία για θλάση σπλήνας και εκδορές χωρίς εμφανή κατάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός παρέσυρε το παιδάκι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE