Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου για προληπτική νοσηλεία θα μεταφερθεί ο 12χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο μικρός έχει θλαστικό τραύμα κεφαλής, υποψία για θλάση σπλήνας και εκδορές χωρίς εμφανή κατάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός παρέσυρε το παιδάκι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE