Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αποκαλύφθηκε χθες Τετάρτη από τους διοργανωτές.

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break a Broken Heart» θα εμφανιστεί στην 6η θέση στον β΄ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Στον ίδιο ημιτελικό και η Ελλάδα η οποία θα εμφανιστεί στην 8η θέση με τον Βίκτωρ Βερνίκο Γιούργκενσεν και το τραγούδι «What They Say».

Δείτε τη σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς

Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου μας

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard -γνωστοί για άλλα πρότζεκτ από παλαιότερες Eurovision του με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Δανίας και του Αγίου Μαρίνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.