Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 31 καταγγελίες, με τις 11 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το τελευταίο εικοσιτέτραωρο έγιναν 31 καταγγελίες, εκ των οποίων μία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 11 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE