Σεξουαλική παρενόχληση 24χρονης - Ελεύθερος με όρους ο 73χρονος ύποπτος ιδιώτης ιατρός  

Σεξουαλική παρενόχληση 24χρονης - Ελεύθερος με όρους ο 73χρονος ύποπτος ιδιώτης ιατρός   

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος με όρους για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης ο 73χρονος ιδιώτης ιατρός που είναι ύποπτος για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 24χρονης εκπαιδευόμενης ιατρού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 73χρονος τη Δευτέρα κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αφέθηκε ελεύθερος με όρους και η υπόθεση ορίστηκε για σκοπούς ακρόασης στις 22 Σεπτεμβρίου.

Εξάλλου 40χρονος ύποπτος για υπόθεση βιασμού 59χρονης παραπέμφθηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου. Η υπόθεση ορίστηκε για τις 24 Απριλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.