Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 31 καταγγελίες, με τις 11 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το τελευταίο εικοσιτέτραωρο έγιναν 31 καταγγελίες, εκ των οποίων μία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 11 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE