«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

Μία αλλιώτικη παραδοσιακή έναρξη είχε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Αγαπητού «ALPHA Καλημέρα».

Ζήτησε να βάλουν το παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι «η βράκα», αφιερώνοντας το μάλιστα και σε μία τηλεθεάτρια.

«Εμείς έχουμε και τηλεθεατές και 2 χρονών και 102 χρονών…δεχόμαστε και παραγγελιές. Μπορείτε να στέλνετε εκτός από τις καλημέρες σας και τις φωτογραφίες σας και όποιο τραγούδι θέλετε. Είμαστε εδώ για να εκπληρώνουμε τις δικιές σας επιθυμίες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός βέβαια από το αλλιώτικο ξεκίνημα που πρόσφερε στην εκπομπή η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Αγαπητού, πρόσφερε και την πιο «γλυκιά καλημέρα» στους συναδέλφους της, αφού όπως βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους αγόρασε λουκουμάδες, «πόμπες» και ταχινόπιττα.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE