«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

Μία αλλιώτικη παραδοσιακή έναρξη είχε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Αγαπητού «ALPHA Καλημέρα».

Ζήτησε να βάλουν το παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι «η βράκα», αφιερώνοντας το μάλιστα και σε μία τηλεθεάτρια.

«Εμείς έχουμε και τηλεθεατές και 2 χρονών και 102 χρονών…δεχόμαστε και παραγγελιές. Μπορείτε να στέλνετε εκτός από τις καλημέρες σας και τις φωτογραφίες σας και όποιο τραγούδι θέλετε. Είμαστε εδώ για να εκπληρώνουμε τις δικιές σας επιθυμίες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός βέβαια από το αλλιώτικο ξεκίνημα που πρόσφερε στην εκπομπή η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Αγαπητού, πρόσφερε και την πιο «γλυκιά καλημέρα» στους συναδέλφους της, αφού όπως βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους αγόρασε λουκουμάδες, «πόμπες» και ταχινόπιττα.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE