Στάσης εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου – Ποιος ο λόγος της διαμαρτυρίας

Στάσης εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου – Ποιος ο λόγος της διαμαρτυρίας

Αυθόρμητη στάση εργασίας πραγματοποιείται σήμερα από τις 07:00 – 09:00 στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν τα μέλη της Αερολιμενικής Υπηρεσίας, της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Πολιτικής Αεροπορίας και βοηθοί λειτουργοί αεροπορικών κινήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμαρτύρονται για υποστελέχωση, για κατάργηση θέσεων εργασίας στην Αερολιμενική Υπηρεσία, αλλά και για το γεγονός ότι δεν προχώρησε η αναδιάρθρωση της Αερολιμενικής Υπηρεσίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE