ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Είναι η ώρα της διπλωματίας, με ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές»

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Είναι η ώρα της διπλωματίας, με ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές»

«Είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές», είπε σήμερα (28/3) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε τελετή κατάθεσης θεμέλιου λίθου, στην Αγία Νάπα, και κληθείς να σχολιάσει συνέντευξη του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, αλλά και ερωτηθείς πώς ερμηνεύει η Κυβέρνηση κάποιες εισηγήσεις για το Κυπριακό από πλευράς του Ύπατου Αρμοστή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «έχουμε συγκεκριμένη προσέγγιση όσον αφορά το σπάσιμο του αδιεξόδου και την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Σας ενημέρωσα κατ’ επανάληψη σε σχέση με τα αποτελέσματα των διεργασιών που έγιναν στις Βρυξέλλες και είπα ότι είναι η ώρα της διπλωματίας», συνέχισε.

«Και επιμένω ότι είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές», κατέληξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top