ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι για εργασίες - Δείτε πότε και μέχρι τι ώρα

Κλείνουν δρόμοι για εργασίες - Δείτε πότε και μέχρι τι ώρα

Ανακοίνωση για εργασίες σε δρόμους εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα:

1. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου, στα Λατσιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτη Δευτέρα 3/4/2023, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Μακαρίου στα Λατσιά. Οι εν λόγω εργασίες αφορούν το τμήμα της λεωφόρου από τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της οδού Ηρώων (Σκλαβενίτης) μέχρι τη συμβολή με την οδό Πέτρου Ηλιάδη (Πιτσαρία Τορόντο).

Το τμήμα της λεωφόρου θα κλείσει εξολοκλήρου για τις εργασίες επίστρωσης. Για τον λόγο αυτό, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται αριστερά πριν τη συμβολή των φώτων τροχαίας προς την οδό Αγιασμάτων και Δραγατσανίου. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Γέρι θα εκτρέπεται δεξιά προς την οδό Πέτρου Ηλιάδη - Φιλίππου Παπακυριακού και Γιάννου Κρανιδιώτη. Η τροχαία κίνηση από την οδό Ηρώων προς τα φώτα τροχαίας θα διοχετεύεται υποχρεωτικά αριστερά και αμέσως δεξιά προς την οδό Αγιασμάτων με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγ. Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργωνανακοινώνει ότι την Tρίτη 4/4/2023 και την Τετάρτη 5/4/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο του Αβδελλερού μέχρι την έξοδο Ορόκλινης, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top