ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσάκωσαν άλλους δύο με 400 κροτίδες στη Λάρνακα

Τσάκωσαν άλλους δύο με 400 κροτίδες στη Λάρνακα

Συνολικά 400 κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο προσώπων ηλικίας 31 και 25 ετών, που ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, λίγο πριν τις 9.00 χθες το βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο τους 31χρονο και 25χρονο, οι οποίοι διακινούνταν με αυτοκίνητο στην περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή τους, δέκα κουτιά κροτίδων, που περιείχαν συνολικά 400 εργοστασιακές κροτίδες.

Οι 31χρονος και 25χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, για περαιτέρω εξετάσεις. Ανακρινόμενοι ανάφεραν ότι τα κουτιά από κροτίδες τους ανήκουν. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι στον καθένα τους ανήκουν πέντε κουτιά με 200 κροτίδες συνολικά.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι δύο ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top