ΠΑΡΑ-THEMA

Ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στην Κύπρο κρέμασε τα παπούτσια και έγινε πολιτικός!

Ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στην Κύπρο κρέμασε τα  παπούτσια και έγινε πολιτικός!

Θα σας πάμε μια δεκαετία πίσω και θα σας θυμίσουμε ένα μεγάλο παιχταρά που πέρασε από τα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» ή «αλώνια» της Κύπρου και μας άφηνε με το στόμα ανοιχτό καθώς ήταν ένα τρομερός μπαλαδόρος με σπουδαία τεχνική κατάρτιση.

Ο λόγος για τον Paolo Roberto Rink, τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που ήρθε στο νησί μας το 2003 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας και με τις εμφανίσεις του «εβγαζε μάτι» , ενώ το όνομα του στη συνέχεια απασχόλησε  όλες τις μεγάλες ομάδες του νησιού, με την Ομόνοια να αποσπά την υπογραφή του και να τον κάνει δικό της και τον Rink με το τριφύλλι στο στήθος σε 13 συμμετοχές να σημειώνει 10 γκολ!

Ο παιχταράς αυτός δυο χρόνια μετά που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και συγκεκριμένα το 2007 επέστρεψε στη Βραζιλία και για μια περίοδο δυο χρόνων δήλωνε επαγγελματίας παίχτης πόκερ πριν κάνει ξανά στροφή στην καριέρα του και ασχοληθεί με την…. πολιτική!

Ναι λοιπόν ο γκολτζής αυτός σήμερα είναι ένας πολύ αγαπητός πολιτικός στη πόλη Curitiba, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, αποτελεί μέλος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου ενώ ενεργή ήταν και η εμπλοκή στο πρόσφατα μουντιάλ που διεξήχθη στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Τα σχέδια του μάλιστα δεν σταματούν εδώ αφού ο φιλόδοξος 42χρονος πλέον βάζει πλώρη και για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές στη χώρα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top