ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Κύπρου: Προσφέρει νέο προϊόν με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40%

Τράπεζα Κύπρου: Προσφέρει νέο προϊόν με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40%

Τη διάθεση νέου προϊόντος εμπρόθεσμης κατάθεσης 18 μηνών με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40% ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, το προϊόν με την ονομασία “Step-Up” απευθύνεται σε ενήλικες ιδιώτες και επιχειρήσεις και αφορά καταθέσεις ποσού από €100.000 μέχρι €500.000, με κλιμακωτό επιτόκιο μέχρι 1,40%.

Προστίθεται πως το προϊόν προσφέρεται μόνο σε ευρώ και φέρει υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Τράπεζα Κύπρου, το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά ανά εξάμηνο.

Συμπληρώνεται πως ο τόκος υπολογίζεται βάσει του επιτοκίου της συγκεκριμένης περιόδου. Ειδικότερα, μέχρι 6 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 0,40%, από 6 μέχρι 12 μήνες στο 0,90% και από 12 μέχρι 18 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 1,40%, με το μέσο ετήσιο επιτόκιο της εμπρόθεσμης κατάθεσης να ανέρχεται στο 0,90%.

Βασικό πλεονέκτημα του “Step-Up” αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ο πελάτης λαμβάνει τους τόκους κάθε έξι μήνες αυτόματα σε συνδεόμενο λογαριασμό της επιλογής του, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top