«Τινάχτηκε» γειτονιά στην Πάφο: Έκρηξη σε ρυμουλκό

«Τινάχτηκε» γειτονιά στην Πάφο: Έκρηξη σε ρυμουλκό

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο από ρίψη χειροβομβίδας, η έκρηξη της οποίας έγινε αντιληπτή από περίοικους της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, Τετάρτης προς Πέμπτη, 06/08/2015. .

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαπίστωσαν η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί σε ρυμουλκό όχημα που ανήκει σε Κύπριο μηχανουργό, που ήταν σταθμευμένο σε παρακείμενο χωράφι της οικίας του.

Η σκηνή αποκλείστηκε και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διερνήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το ρυμουλκό.

Στη σκηνή αναμένεται να σπεύσουν εμπειρογνώμονες, μέλη του ΤΑΕ Πάφου και πυροτεχνουργός για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.