LIFESTYLE

Τους είπε τζαι που τζιαμέ που μπήκαν (…) Ποιά γνωστή Κύπρια ηθοποιός έκραξε δημόσια αυτούς που εξευτέλισαν φτωχές οικογένειες;

Τους είπε τζαι που τζιαμέ που μπήκαν (…) Ποιά γνωστή Κύπρια ηθοποιός έκραξε δημόσια αυτούς που εξευτέλισαν φτωχές οικογένειες;

Όσο βαρύγδουπες κι αν ακούγονται οι δηλώσεις της δημοφιλούς ηθοποιού, δεν μπορεί εύκολα να κατηγορηθεί που βγήκε δημόσια και τους τα είπε ένα χεράκι, γιατί η κατάσταση, έτσι όπως την περιγράφει, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η Γιώτα Κρος, γνωστή για τις κοινωνικές της ευαισθησίες, με μια μακροσκελή ανάρτηση, που έκανε σήμερα στη σελίδα της στο Facebook, κράζει κανονικά όλους όσοι ευθύνονται που μέσα στο κατακαλόκαιρο, άπορες οικογένειες έμειναν χωρίς το πιο σημαντικό ίσως βασικό αγαθό, λόγω… απλήρωτων λογαριασμών.

Αυτό χωρίς αμφιβολία, είναι άκρως εξευτελιστικό για τον κάθε άνθρωπο, που χωρίς νερό απλούστατα δεν μπορεί να ζήσει και δεν θα διστάσουμε να συμφωνήσουμε με την ηθοποιό, ό,τι δεν μπορούμε να αποφασίζουμε ελαφρά τη καρδία ποιος θα έχει τα καλά της τζοιλιάς του και ποιος θα πεθάνει από τη δίψα και την απλυσιά.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε και παρακαλούμε θερμά, όπως αν προτίθεστε να σχολιάσετε δημόσια, να το κάνετε σε κόσμια πλαίσια.

«Σα δε ντρέπεστε ρεμάλια της κοινωνίας! Αλλά ποιάς κοινωνίας? Της Κύπρου και της Ελλάδας? Των επαναστατών και των ανταρτών? ΠΟΥΝΤΟΥΣ? Είτε τους παλαιούς είτε τους νέους!

ΠΟΥΝΤΟΥΣ? ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ!?!?!?!!!!!!! ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΕΕΕΕΕ????????? ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!! Πως θα πιούν τα μωρά νερό, να κάμουν μπάνιο, να μαγειρέψουν!? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ???? ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΕ????? ΤΟ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ???? ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!! ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΒΔΕΛΛΕΣ!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!!! ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ??????!!!! ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΧΡΗΜΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ! ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ! Αν φέρεσθε σαν αρνιά θα σας φερθούν σαν αρνιά. Μην γίνετε το θήραμα...σκεφτείτε το μέλλον! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!!»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top