Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη σήμερα σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Χριστοφόρου, 81 ετών, από το Λυθροδόντα.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.30π.μ. σήμερα, σε αγροτική περιοχή στο Λυθροδόντα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 81χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια χωραφιού του, με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την πτώση του 81χρονου από τον ελκυστήρα, το όχημα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο αυλάκι και να αναφλεγεί. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη του Δασικού Σταθμού Λυθροδόντα.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.