«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 81χρονου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 81χρονου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (16/05) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Γεώργιου Χριστοφόρου, 81 ετών από το Λυθροδόντα, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες μετά από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου επήλθε από πολυτραυματισμό, ρήξη οργάνων και εσωτερική αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.30π.μ. χθες, σε αγροτική περιοχή στο Λυθροδόντα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 81χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια χωραφιού του, με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την πτώση του 81χρονου από τον ελκυστήρα, το όχημα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο αυλάκι και να αναφλεγεί. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη του Δασικού Σταθμού Λυθροδόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE