LIFESTYLE

Κιμ Καρντάσιαν: «Θα είμαι πάντα απελπισμένα ρομαντική, θέλω να είμαι πάντα ερωτευμένη»

Κιμ Καρντάσιαν: «Θα είμαι πάντα απελπισμένα ρομαντική, θέλω να είμαι πάντα ερωτευμένη»

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να μπει ξανά σε μια σχέση, μετά τον χωρισμό της με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ κι η διάσημη τηλεπερσόνα έχει βρεθεί σε μία μόνο σοβαρή σχέση, την οποία δημοσιοποίησε κιόλας. Αυτή με τον κωμικό ηθοποιό.

Κανείς από τους δύο δεν εξήγησε ποτέ τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους. Ωστόσο, με τις δηλώσεις που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στη νέα της συνέντευξη στον Jay Shetty, φαίνεται πως πληγώθηκε πολύ.

Τόνισε μάλιστα, πως από εδώ και στο εξής, θα «προσέχει πολύ ποιον βάζει στη ζωή της». Βέβαια, δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Νομίζω πως θα είμαι πάντα μια απελπισμένη ρομαντική και θα θέλω να είμαι πάντα ερωτευμένη. Σίγουρα, μου αρέσει να μοιράζομαι με κάποιον τη ζωή μου και λατρεύω το να δημιουργώ νέες στιγμές με κάποιον», δήλωσε αρχικά.

Ωστόσο, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό, όταν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση να «πηγαίνεις αργά». «Σίγουρα θα πάρω τον χρόνο μου. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες, ειδικά όταν έχεις παιδιά και προσέχεις τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου», είπε.

«Αν μπορώ να κοιτάξω όσα έκανα λάθος και να προσπαθήσω να μην κάνω τα ίδια λάθη και πάρω πραγματικά τον χρόνο μου, νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό για εμένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώσεις από Iωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες

Βρέθηκε νομική διέξοδος για «απεγκλωβισμό» Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα σε περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος

E-kalathi: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Πότε αναμένεται να εφαρμοστεί

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top