Δεν έτρεχε απλά! Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν τον αριθμό στο ραντάρ – Συνελήφθη ο νεαρός οδηγός

Δεν έτρεχε απλά! Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν τον αριθμό στο ραντάρ – Συνελήφθη ο νεαρός οδηγός

Στην αυτόφωρη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής 9 Αυγ. 2015μέλη της Τροχαίας Μόρφου.

Οι αστυνομικοί, σε έλεγχο ταχύτητας, που διενεργούσαν στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, εντόπισαν το αυτοκίνητο του, να κινείται με ταχύτητα 124ΧΑΩ, αντί 65ΧΑΩ, που είναι το όριο.

Τα μέλη της Τροχαίας, ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο και αφού οδήγησαν τον οδηγό, στον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου. Ακολούθως, ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Μόρφου διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE