Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρης.

Πιο συγκεκριμένα, απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών, η μητέρα της Άντρης Αναστασιάδη, Έρση Μουστακούδη, το προηγούμενο Σάββατο (27/05).

Η κηδεία της, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό, ενώ παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE