Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας σε αθλητικό χώρο στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό η Αστυνομία Πάφου προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για διάφορα παραπτώματα που έγιναν εντός του σταδίου, όπου διεξήχθη ο πιο πάνω αγώνας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE