Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας σε αθλητικό χώρο στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό η Αστυνομία Πάφου προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για διάφορα παραπτώματα που έγιναν εντός του σταδίου, όπου διεξήχθη ο πιο πάνω αγώνας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE