Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας σε αθλητικό χώρο στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό η Αστυνομία Πάφου προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για διάφορα παραπτώματα που έγιναν εντός του σταδίου, όπου διεξήχθη ο πιο πάνω αγώνας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE