Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας σε αθλητικό χώρο στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό η Αστυνομία Πάφου προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για διάφορα παραπτώματα που έγιναν εντός του σταδίου, όπου διεξήχθη ο πιο πάνω αγώνας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.