ΑΚΕΛ: Καλεί τον ΠτΔ να ανακαλέσει τον διορισμό Αριστοτέλους – «Προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα»

ΑΚΕΛ: Καλεί τον ΠτΔ να ανακαλέσει τον διορισμό Αριστοτέλους – «Προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα»

Τον ΠτΔ να ανακαλέσει τον διορισμό Αριστοτέλους στην θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα κάλεσε το ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι αποτελεί «προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα».

«Ο διορισμός της Άννας Αριστοτέλους στην θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα συνιστά προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα», τόνισε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Η προχθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας κατέδειξε την τέως διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών ως μία εκ των υπευθύνων για την παράνομη και εξευτελιστική μεταχείριση του αείμνηστου Κώστα Παπακώστα με την οποία οδηγήθηκε στον θάνατο.

Ο διορισμός της Άννας Αριστοτέλους στην θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα συνιστά προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα που υπέστη την απανθρωπιά και την εκδικητικότητα της προηγούμενης κυβέρνησης. Συνιστά επίσης περιφρόνηση προς την απόφαση του Δικαστηρίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να ανακαλέσει αυτό τον απαράδεκτο και προσβλητικό διορισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE