Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα - Ζημιές στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών -Εικόνες από το σημείο

Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα - Ζημιές στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών -Εικόνες από το σημείο

Ζημιές στην είσοδο του οικήματος του Συνδέσμου Διαιτητών στη Λακατάμεια προκλήθηκαν μετά από έκρηξη λίγο μετά τις 2:00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 8/6.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις και η σκηνή αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

 

Μερικές ώρες πριν την έκρηξη (χθες βράδυ), στο οίκημα του συνδέσμου, είχε πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών.

To υποστατικό, εδώ και χρόνια, λειτουργεί και σαν εστιατόριο.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ η σκηνή βρίσκεται υπό φρούρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE