Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος μετά από δάγκωμα οχιάς

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος μετά από δάγκωμα οχιάς

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, νωρίτερα σήμερα, ένας ηλικιωμένος στο Αγρίνιο μετά από δάγκωμα οχιάς.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο άνδρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όλα άρχισαν νωρίτερα την Κυριακή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, μία οχιά δάγκωσε τον ηλικιωμένο. Τότε κρίθηκε σκόπιμο ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στην Πάτρα για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του άνδρα, από χωριό του Αγρινίου, στην Πάτρα και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE