Εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Ζημιές και σε διπλανά καταστήματα - Δείτε βίντεο

Εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Ζημιές και σε διπλανά καταστήματα - Δείτε βίντεο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λάρνακα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υποστατικό, ενώ επηρεάστηκαν και δύο διπλανά καταστήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 2:48 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο με μεσοπάτωμα κατάστημα-εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών, στο κέντρο της Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα, για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

 

Από την πυρκαγιά, το εργαστήριο με τον εξοπλισμό του και μεγάλο αριθμό δίκυκλων υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από την θερμότητα και τον καπνό επηρεάστηκαν και υπέστησαν ζημιές διπλανά καταστήματα πώλησης ζωοτροφών και υποδημάτων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση εγκαταστάσεων νερού, παραγωγή αφρού και αναπνευστικών συσκευών. Έγινε μερική ανάκληση εκτός υπηρεσίας προσωπικού.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Η.Μ.Υ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE