ΚΕΒΕ: Αδήριτη ανάγκη για τον εκ νέου διορισμό του κ. Παύλου Ιωάννου στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

ΚΕΒΕ: Αδήριτη ανάγκη για τον εκ νέου διορισμό του  κ. Παύλου Ιωάννου στη θέση του  Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Καθώς σε μερικές βδομάδες ολοκληρώνονται 10 έτη υπηρεσίας του κ. Παύλου Ιωάννου στην θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, το ΚΕΒΕ εκφράζει την τεράστια εκτίμηση του τόσον προς το πρόσωπο του όσον και για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα με τρόπο αμερόληπτο, δίκαιο και ορθολογικό.

Αναγνωρίζοντας τα αποτελέσματα της προσφοράς του θεσμού που εκπροσωπεί ο κ. Παύλος Ιωάννου αλλά και την εμπιστοσύνη που η κοινωνία επαξίως έχει προς το πρόσωπο του, το ΚΕΒΕ θεωρεί ότι ο επαναδιορισμός του στην ίδια θέση από τον ΠτΔ θα ήτο μια απόλυτα δικαιολογημένη και ορθή κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.