Ώρες αγωνίας για την 41χρονη Αλεξάνδρα - Έλειπε από τη δουλειά της - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας για την 41χρονη Αλεξάνδρα - Έλειπε από τη δουλειά της - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΩΡΟΘΕΟΥ, 41 ετών, η οποία απουσιάζει από σήμερα 22/06/2023, από τον χώρο εργασίας της στη Λεμεσό.

Η 41χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.62μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Κατά την αναχώρησή της, φορούσε κόκκινη φανέλα (με επιγραφή εταιρίας) μαύρο αθλητικό παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE