ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγωδία στη Λάρνακα: «Έσβησε» αγοράκι μόλις 1,5 μηνών

Τραγωδία στη Λάρνακα: «Έσβησε» αγοράκι μόλις 1,5 μηνών

Αναίσθητο στο κρεβατάκι του εντοπίστηκε από τους γονείς του, βρέφος ηλικίας ενάμιση μηνός, το οποίο οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, η Αστυνομία ενημερώθηκε για βρέφος, ηλικίας έξι εβδομάδων (ενάμιση μηνός) το οποίο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναίσθητο από τους γονείς του».

Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που περισυνέλεξε η Αστυνομία «γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μητέρα του βρέφους το τάισε και στη συνέχεια το έβαλε να ξανακοιμηθεί. Ωστόσο όταν οι γονείς ξύπνησαν το πρωί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Στο Νοσοκομείο «οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top