ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοιχτοχέρης 31χρονος Λεμεσιανός! Έκανε λογαριασμό σε μπυραρία αλλά τελικά κατέληξε με χειροπέδες! Τι συνέβη;

Ανοιχτοχέρης 31χρονος Λεμεσιανός! Έκανε λογαριασμό σε μπυραρία αλλά τελικά κατέληξε με χειροπέδες! Τι συνέβη;

Νόμιζε ότι θα έπινε όλη νύχτα στην υγεία του κορόιδου ιδιοκτήτη μπυραρίας 31χρονος όμως τελικά η κομπίνα του με τα πλαστά 50ευρα έγινε αντιληπτή από το προσωπικό του υποστατικού που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από υπάλληλο μπυραρίας στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι στη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Αυγούστου 2015, ένα άγνωστο του πρόσωπο, πλήρωσε το λογαριασμό από ποτά που παρήγγειλε στην εν λόγω μπυραρία, με ένα χαρτονόμισμα των €50, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαινόταν πλαστό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην εν λόγω μπυραρία, όπου εντόπισαν τον άγνωστο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 31χρονο, κάτοικο Λεμεσού, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα χαρτονόμισμα των €50 και ένα χαρτονόμισμα των €100, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστά και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ακόμα οκτώ χαρτονομίσματα, τα οποία φαίνεται να είναι πλαστά, καθώς και ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Γύρω στις 4π.μ. σήμερα, ο παραπονούμενος επισκέφθηκε το ΤΑΕ Αμμοχώστου και παρέδωσε ακόμα ένα χαρτονόμισμα των €50, το οποίο εντοπίστηκε κατά την καταμέτρηση των εισπράξεων του καταστήματος και το οποίο φαίνεται να είναι πλαστό. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, φαίνεται το εν λόγω χαρτονόμισμα, να το έδωσε ο 31χρονος.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνούν την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top