Εντοπίστηκαν συντρίμια, που πιθανόν να ανήκουν στο αεροπλάνο της Trigana

Εντοπίστηκαν συντρίμια, που πιθανόν να ανήκουν στο αεροπλάνο της Trigana

Ένα αεροπλάνο έρευνας και διάσωσης, που ψάχνει για σημάδια ενός αεροπλάνου που χάθηκε με 54 επιβαίνοντες στην Παπούα της Ινδονησίας, εντόπισε συντρίμμια που φέρονται να ανήκουν σ` αυτό, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με έναν αστυνομικό διευθυντή της περιοχής.

Ο διευθυντής αστυνομίας της επαρχίας της Οροσειράς Μπιντάνγκ, Γιουνούς Γουάλι, είπε στο επίσημο πρακτορείο της Ινδονησίας Αντάρα ότι το αεροπλάνο έρευνας είδε τα πιθανά συντρίμμια του αεροπλάνου των εγχώριων αερογραμμών Trigana στη βορειοανατολική άκρη της Παπούα, κοντά στους καταρράκτες Οκσόπ, και πρόσθεσε ότι ένα συνεργείο εδάφους ετοιμαζόταν για να πάει εκεί.  Το αεροπλάνο της Trigana Air Service, τύπου ATR 42-300, συνετρίβη τη Κυριακή.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE