ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια  - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Θέμα παραβατικής συμπεριφοράς λουομένων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου θέτει ο δημαρχεύων Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηβασίλης χαρακτήρισε ανησυχητικό το φαινόμενο των παραβατικών συμπεριφορών επισκεπτών στις παραλίες της Γεροσκήπου. Αρκετοί λουόμενοι συνέχισε, αφήνουν πολλά σκουπίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, ενώ παρατηρείται μια συνάθροιση διαφόρων προσώπων που μεταβαίνουν τις πρωινές ώρες, χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς την δέουσα προσοχή και σεβασμό.

Δυστυχώς, παρατήρησε ο κ. Χατζηβασίλης, ζήτησαν κατά επανάληψη την βοήθεια της Αστυνομίας , έχει ανταποκριθεί, ωστόσο, σημείωσε, το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Επίσης συνέχισε, παρατηρούνται ζημιές στις υποδομές της παραλίας της Γεροσκήπου με τον Δήμο να αναγκάζεται να στέλνει συνεργεία για την επαναφορά τους. Ο κ. Χατζηβασίλης κάλεσε το κοινό να συνεργάζεται με την Τοπική Αρχή και να κατανοήσει ότι ναι μεν ο Δήμος Γεροσκήπου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες με την έννοια των χώρων υγιεινής αλλά θα πρέπει να εκτιμούνται και να μην γίνονται άσκοπες σπατάλες και κατάχρηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κάλεσε επίσης κοινό να συμμορφώνεται όσο το δυνατόν με τις σημάνσεις που έχει τοποθετήσει ο Δήμος για το πού επιτρέπεται και πού απαγορεύεται το λούσιμο σκύλων.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως η Τοπική Αρχή επανειλημμένα έχει δεχτεί παράπονα δημοτών ότι τόσο στον δρόμο τον παραλιακό αλλά και στον δρόμο Σπύρου Κυπριακού, δρόμος αεροδρομίου ο οποίος γειτνιάζει με την Δημοτική Παραλία γίνονται πίστες αγώνων ταχύτητας ιδιαίτερα μετά τις 22:00 το βράδυ μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα. Δυστυχώς σημείωσε αν και το φαινόμενο έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, εντούτοις η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top