Νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας συζητά το Υπουργικό

Νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας συζητά το Υπουργικό

Συνέρχεται σήμερα(19.08.2015) στις 10:00 το πρωί στην Προεδρική κατοικία στο Τρόοδος το Υπουργικό Συμβούλιο.

 Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος βασικό θέμα στην ατζέντα της συνεδρίας θα είναι τα πέντε πρώτα «κύρια, μεταρρυθμιστικά, οριζόντια νομοσχέδια για τη Δημόσια Υπηρεσία» μέσα από τα οποία ρυθμίζονται, μεταξύ άλλων, προσλήψεις, προαγωγές, αυξήσεις, τρόποι λειτουργίας της ΕΔΥ κ.ά

. Όπως υπενθύμισε ο κ. Παπαδόπουλος, η ψήφιση των εν λόγω νομοσχεδίων αποτελεί προαπαιτούμενο που έχουν θέσει οι δανειστές για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στο πλαίσιο του Μνημονίου. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Άντρη θα παραθέσουν γεύμα στους Υπουργούς και τις συζύγους τους.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE