ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πολίτης με τροχονόμο «πιάστηκαν στα χέρια»: Λογομαχία οδήγησε σε αντιπαράθεση – Ψάχνουν μάρτυρες να καταθέσουν

Πολίτης με τροχονόμο «πιάστηκαν στα χέρια»: Λογομαχία οδήγησε σε αντιπαράθεση – Ψάχνουν μάρτυρες να καταθέσουν

Συμπλοκή προέκυψε μεταξύ πολίτη και τροχονόμου χθες Δευτέρα (17/7), στην Πάφο μετά από αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, τροχονόμος εκτελούσε τα καθήκοντά του στο λιμάνι της Πάφου, όταν για άγνωστους λόγους ήρθε σε αντιπαράθεση με 54χρονο πολίτη.

Όπως αναφέρεται, τα δύο πρόσωπα ήρθαν σε λογομαχία η οποία κατέληξε σε συμπλοκή ενώ, ο τροχονόμος μεταφέρθηκε το νοσοκομείο για περίθαλψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι δύο εμπλεκόμενοι καταγγέλλουν επίθεση ο ένας από τον άλλον, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει ανεξάρτητους μάρτυρες για να καταθέσουν τα γεγονότα του συμβάντος ως προς το ποιος ξεκίνησε τον καβγά.

* Φωτογραφία αρχείου

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top