Χάρι – Μέγκαν: Φήμες θέλουν το ζευγάρι σε διάσταση - «Υπό τεράστια οικονομική πίεση»

Χάρι – Μέγκαν: Φήμες θέλουν το ζευγάρι σε διάσταση - «Υπό τεράστια οικονομική πίεση»

Φήμες θέλουν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να διέρχεται κρίση σύμφωνα με δημοσίευμα, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, ωστόσο, να διαψεύδει.

Το δημοσίευμα του RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χώρια» για «να θεραπευτούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους».

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της Μέγκαν στο Χόλιγουντ», δήλωσε πηγή τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Η πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι βρίσκεται «υπό τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 14 εκατομμυρίων δολαρίων και των τεράστιων εξόδων ασφαλείας».

«Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει πιθανότατα κάνει τη ζωή τους κόλαση», πρόσθεσε η πηγή.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018, διαβεβαιώνει στο Page Six ότι κάθε εικασία περί χωρισμού είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά επινοημένο», ανέφερε.

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE