Νέα εποχή στην Primetel

Νέα εποχή στην Primetel

Η εταιρεία Signal capital, private equity fund με έδρα το Λονδίνο, σημαντικός συνεργάτης και κύριος χρηματοδότης της Primetel κατά τα τελευταία 5 χρόνια, αναλαμβάνει να στηρίξει ενεργά την Primetel.

Τα τελευταία χρόνια η Signal έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς της Primetel και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις λειτουργίες και τις επενδυτικές ανάγκες της εταιρείας με πίστη στις δυνατότητες της εταιρείας και του προσωπικού της.

H Primetel θα συνεχίσει με συνέπεια τη στρατηγική της δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, σταθερή επένδυση στο δίκτυο και υποδειγματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει προσφέροντας στους συνδρομητές της, την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE