Κλείδωσε για τις 28 Ιουλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ

Κλείδωσε για τις 28 Ιουλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ

Για την Παρασκευή 28 Ιουλίου, κλείδωσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ανθρωπολογικό εργαστήριο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠτΔ, ζήτησε γραπτώς από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να επισκεφθούν μαζί το Ανθρωπολογικό Εργαστήρι εντός των προσεχών ημερών, σημειώνοντας ότι για το θέμα απευθύνθηκε γραπτώς και προς τον ΓΓ των ΗΕ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE