Κλείδωσε για τις 28 Ιουλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ

Κλείδωσε για τις 28 Ιουλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ

Για την Παρασκευή 28 Ιουλίου, κλείδωσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ανθρωπολογικό εργαστήριο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠτΔ, ζήτησε γραπτώς από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να επισκεφθούν μαζί το Ανθρωπολογικό Εργαστήρι εντός των προσεχών ημερών, σημειώνοντας ότι για το θέμα απευθύνθηκε γραπτώς και προς τον ΓΓ των ΗΕ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.