Κέρδη πάνω από τις προσδοκίες για τη Ryanair - Αναμένει λιγότερους επιβάτες, καθυστερούν τα νέα Boeing

Κέρδη πάνω από τις προσδοκίες για τη Ryanair - Αναμένει λιγότερους επιβάτες, καθυστερούν τα νέα Boeing

Κέρδη πρώτου τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες ανακοίνωσε η Ryanair, ενώ προειδοποίησε ότι οι καθυστερήσεις των νέων αεροσκαφών της Boeing θα επηρεάσουν την αύξηση της κυκλοφορίας το επόμενο έτος.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη είχε κέρδη μετά από φόρους 663 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 648 εκατ. ευρώ. Ο συντελεστής φορτίου, το ποσοστό των θέσεων που είναι πλήρεις σε ένα αεροσκάφος, αυξήθηκε κατά 95% φέτος, ενώ οι συνολικές πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 40%, στα 3,65 δισ. ευρώ, ανέφερε η Ryanair.

Η αεροπορική υποβαθμίζει την πρόβλεψη για όλη τη χρονιά, αναμένοντας ότι οι επιβάτες θα αυξηθούν σε περίπου 183,5 εκατ., σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη για 185 εκατ., επικαλούμενη καθυστερήσεις παράδοσης από τη Boeing, τη μοναδική εταιρεία από την οποία προμηθεύεται τα αεροσκάφη της. Είπε επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί να «τονώσει τη ζήτηση εισιτηρίων» για να γεμίσει τις θέσεις αυτό το χειμώνα, καθώς οι επιβάτες είναι αντιμέτωποι με το υψηλότερο κόστος ζωής.

Πηγή: euro2day.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE