Ενεργοποιήθηκαν εναέρια μέσα για πυρκαγιά στο Πεντάκωμο - Επεκτάθηκε εκτός του περιφραγμένου χώρου

Ενεργοποιήθηκαν εναέρια μέσα για πυρκαγιά στο Πεντάκωμο - Επεκτάθηκε εκτός του περιφραγμένου χώρου

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο Πεντάκωμο το πρωί της Τρίτης (25/7).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 06:08 το πρωί κλήθηκε για ανταπόκριση στην ΟΕΔΑ Πεντακώμου και ανταποκρίθηκε με συνολικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Βασιλικού, Λεμεσού και ΕΜΑΚ.

Οι επιγείες δυνάμεις πυρόσβεσης σε συνδιασμό με τα δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά εξωτερικά του περιφραγμένου χώρου του ΟΕΔΑ Πεντακώμου. Κάηκαν συνολικά πέντε εκτάρια άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα. Προχωρούν με τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση.

Εσωτερικά και στους μεγάλους σωρούς αποβλήτων η πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE