Έτοιμη να σκάσει βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο! Θα τρίβουν τα χέρια τους οπαδοί μεγάλης ομάδας

Έτοιμη να σκάσει βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο! Θα τρίβουν τα χέρια τους οπαδοί μεγάλης ομάδας

Έφτασε στα αυτιά μας μια πληροφορία η οποία αν επιβεβαιωθεί θα ξεσηκώσει τους οπαδού μεγάλης ομάδας του νησιού.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που πέρασε ξανά από τα Κυπριακά γήπεδα και τώρα φαίνεται να προσεγγίστηκε από παράγοντες ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους για «επαναπατρισμό» του σε άλλη πόλη βέβαια.

Ανάμεσα στις δυο μεριές υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία από χθες το απόγευμα και η διαφορά τους στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί και εντός της ημέρας.  Βέβαια καταλυτικό ρόλο θα παίξει και οι όροι που θέτει ο ποδοσφαιριστής αλλά και η πρώην ομάδα του.

Μείνετε στο ακουστικό γιατί κάποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν ΤΑΝΓΚΟ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE