ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Match Day: H νέα εκπομπή της Cablenet με την Άντρεα Καφά και τον Γρηγόρη Γεωργίου

Match Day: H νέα εκπομπή της Cablenet με την Άντρεα Καφά και τον  Γρηγόρη Γεωργίου

Ένα τρέιλερ υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή πέραν των 30 ατόμων, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν ποδοσφαιριστές και προπονητές του κυπριακού ποδοσφαίρου καθώς και η ομάδα της "Match Day".

Η Cablenet πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στον χώρο της τηλεόρασης και των αθλητικων και δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Αναλυτικά το promo:

Όλο το θέαμα του κυπριακού ποδοσφαίρου και φέτος στην εκπομπή Match Day. Ζήσε τον κάθε αγώνα... To The Max, μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cablenet. Match Day new season, coming soon... 

Παρουσιαστές θα είναι η Άντρεα Καφά (η οποία είναι και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής) και ο Γρηγόρης Γεωργίου και μόνιμοι συνεργάτες οι Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου (Αναλυτής), Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κούλλης Παύλου και Λουγκριτία Χρυσοστόμου (Σχολιαστές).

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top