Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Νέο περιστατικό επίθεσης κατά υπαλλήλου κινητών καμερών καταγράφηκε χθες (9/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 28χρονος υπάλληλος κινητών καμερών από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή των Νέων Δημμάτων στην Πάφο, όχημα στάθμευσε δίπλα του και ο οδηγός άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος, που όπως προέκυψε αργότερα μετά από έρευνες ήταν 44χρονος, εξήλθε από αυτό και άρχισε να χτυπά στο παράθυρο στην πόρτα του οδηγού.

Σαν αποτέλεσμα του συμβάντος αυτού, ο 28χρονος υπάλληλος κινητής κάμερας τράπηκε σε φυγή.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια θα κλητευθεί να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE