Έμεινε κλειδωμένος στο όχημα μέσα στον καύσωνα και έβαλε τις φωνές - Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Λεμεσό

Έμεινε κλειδωμένος στο όχημα μέσα στον καύσωνα και έβαλε τις φωνές - Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Λεμεσό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για άνδρα που κλειδώθηκε σε όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό, χθες γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο τράπεζας, ο οποίος κλειδώθηκε σε όχημα εργασίας με το οποίο μετέφερε χρήματα, ενώ λόγω της έντονης ζέστης αισθάνθηκε αποπνικτικά και ξεκίνησε να φωνάζει.

Πολίτες που ήταν στο σημείο άκουσαν τις φωνές του άνδρα και άμεσα κάλεσαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, όπου έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον εν λόγω άνδρα.

Το πιο πάνω περιστατικό επιβεβαίωσε στο ThemaOnline και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής.

Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.