Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην ανατολική Κίνα

Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην ανατολική Κίνα

Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο χημικών της ανατολικής Κίνας τη νύχτα του Σαββάτου, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

Η έκρηξη, που προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο, σημειώθηκε γύρω στις 20.50 τοπική ώρα, στην περιφέρεια Χουαντάι της επαρχίας Σαντόνγκ.

Το επεισόδιο αυτό σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τις δύο τεράστιες εκρήξεις σε αποθήκη όπου φυλάσσονται επικίνδυνες χημικές ύλες στο λιμάνι της πόλης Τιαντζίν από τις οποίες, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό των αρχών, έχασαν τη ζωή τους 121 άνθρωποι. Άλλοι 54 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί πυροσβέστες, παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι.

Οι κινεζικές αρχές έχουν δεσμευτεί ότι θα διεξάγουν εξονυχιστική έρευνα για την υπόθεση αυτή και θα δώσουν στη δημοσιότητα τα συμπεράσματά τους το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE