LIFESTYLE

Δυστυχώς είναι επίσημο: Χωρίζει το ταιριαστό ζευγάρι που βλέπουμε και στην κωμωδία που προβάλλεται στο Sigma

Δυστυχώς είναι επίσημο: Χωρίζει το ταιριαστό ζευγάρι που βλέπουμε και στην κωμωδία που προβάλλεται στο Sigma

Καθόλου δεν μας άρεσε η είδηση που μόλις μάθαμε, μιας και είχαμε την εντύπωση πως σύντομα θα είχαμε να γράφουμε για γάμο και κουφέτα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη. «Το καλό είναι ότι έχουμε απόθεμα από πέρσι και το πάμε λίγο χαλαρά».

Στην ερώτηση για το αν περίμενε την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Αυτό όμως που ήξερα είναι ότι είχα στα χέρια μου κάτι πολύ καλό. Από την αρχή που μου το πρότειναν  ήξερα ότι αξίζει πολλά. Και φυσικά με ενδιέφερε πολύ νωρίς να το κάνω. Η επιτυχία ήρθε από πολύ νωρίς, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, και αυτό μας χαροποίησε πολύ».

Όπως γράφει το star.gr, θα υπάρξουν αλλαγές στη «Μουρμούρα», αφού το νεανικό ζευγάρι, δηλαδή η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος θα αποχωρήσουν.

(Πάνος Βλάχος- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου)

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέγοντας: «Θα φύγει το νεανικό ζευγάρι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος και θα μπει κάποιο άλλο».

Αυτή η εξέλιξη, μάλλον έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες πως οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, πέρα από τη σειρά, έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους και η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν.

Κλείνοντας αποκάλυψε και τι  θα γίνει με την τηλεοπτική του σύζυγο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Τώρα ως προς το μεταξύ μας, αυτό που μπορώ να σας πω, ότι για κάποια επεισόδια η γυναίκα μου Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα πιάσει δουλειά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολύ γέλιο και αυτό γιατί αρχίζω να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top