ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές μαθαίνουν σε μωράκι να αποκεφαλίζει απίστους

Νέο βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές μαθαίνουν σε μωράκι να αποκεφαλίζει απίστους

Με ένα ακονισμένο μαχαίρι στο χέρι το μικρό αγόρι αποκεφαλίζει ένα αρκουδάκι σε μια πρόβα εκτέλεσης ενώ ένας ενήλικας του φωνάζει «άπιστος»

Άλλο ένα βίντεο φρίκης με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι όχι μεγαλύτερο από τριών ετών έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές.

Στο βίντεο το μαυροφορεμένο αγοράκι, το οποίο κρατά στα χέρια του ένα κοφτερό μαχαίρι που είναι σχεδόν τόσο μεγάλο όσο το χέρι του, ενθαρρύνεται από τους παρόντες ενήλικες να «αποκεφαλίσει» ένα αρκουδάκι σε μια πρόβα της απεχθέστατης μορφής εκτέλεσης που έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημμένως οι τζιχαντιστές.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται, μάλιστα, ένας άνδρας να φωνάζει τη λέξη «takfir» που στα αραβικά σημαίνει "άπιστος" σε μια προφανή προσπάθεια να μυήσει το μικρό αγόρι στη παράλογη λογική του πολέμου κατά των απίστων.

Το βίντεο με τίτλο «Ο γιος ενός από τους Μουτζαχεντίν μέρος 2ον» ήρθε στη δημοσιότητα μέσω ενός λογαριασμού στο Twitter φίλα προσκείμενου στο Ισλαμικό Κράτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Ειδικοί χαρακτηρίζουν τις εικόνες αυτές ως «την πιο άρρωστη μορφή παιδικής κακοποίησης».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top