ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέσπασε πυρκαγιά στον Ακάμα: Άμεση επέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων

Ξέσπασε πυρκαγιά στον Ακάμα: Άμεση επέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων

Σε συναγερμό τέθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις γύρω στις 15:30 σήμερα Τρίτη 29/8 μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Λάρας στον Ακάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Δασών, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις πυρόσβεσης και έθεσαν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά.

Με βάση νεότερη ενημέρωση είναι διαχειρίσιμη ενώ ξέσπασε σε ιδιωτική γη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην τοποθεσία «Χοιρομάντρικα», περιοχή Λάρας, στην κοινότητα Ίνεια της επαρχίας Πάφου.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 16:00, καίγοντας έκταση 3,5 δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και ένα αεροσκάφος πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών που βρισκόταν σε περιπολία και πραγματοποίησε άμεση ρίψη νερού στην πυρκαγιά. Κινητοποιήθηκαν επίσης και άλλα πτητικά μέσα της Δημοκρατίας τα οποία όμως, δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν και επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top