«Μίλησε» η νεκροτομή για τον 54χρονο αρχισμηνία της Εθνικής Φρουράς - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον 54χρονο αρχισμηνία της Εθνικής Φρουράς - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 31.08.2023 και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο και η οικογένεια καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Παράκληση της οικογένειας όσοι παραβρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένοι στα άσπρα. Η ταφή θα ακολουθήσει μετά την εξόδιο λειτουργία στο Νέο Κοιμητήριο Πάφου στο Αναβαργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE